Via Vallen Tibo Mburi

VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]

Download Dengan Cepat

Name:VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Genre:Unknown
Date:24 November 2018
Duration:00:05:17
View:544K
Like:6.8K
Dis Like:230
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

TITLE : Tibo Mburi
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara

Lirik Lagu Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe




saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: